ZMK, Zeister Mannenkoor, Torenlaan 38, 3701 VK, Zeist, info@zeistermannenkoor.nl, TorenlaanTheater Theater http://www.torenlaantheater.nl, Dana van Nimwegen, http://www.danavannimwegen.nl, Danielle Kok http://www.daniellekok.nl

8/9 november
- 24 uur muziek in het Torenlaan Theater

- Kerstconcert bij de Fraters van Utrecht (besloten)

- Kerstzangdienst in de Nieuwe Kerk te Zeist

- Kerstconcert In de St-Barbarakerk te Bunnik

- Traditionele Kerstconcert in de Kerk van de Evang. Broedergemeente

5 januari
- Nieuwjaarsinstuif op de Torenlaan met aansluitend de 'snertmaaltijd' (besloten)

16 januari
- Start koorproject Russisch en Opera

- Optreden in De Looborch (besloten)

- Voorjaarsconcert in de Kerk van de Evang. Broedergemeente

Adverteerders

Prins Bernhard Cultuurfonds

Uitslag Rabo Clubsupport 2019

Namens het Zeister Mannenkoor hartelijk dank aan de Rabobank en alle mensen die op ons gestemd hebben!

Gevraagd:
K/kunstwerken (met grote en kleine k) voor veiling
t.b.v. verbouwing Torenlaan Theater

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november a.s. organiseert het Zeister Mannenkoor
24 uur muziek in het Torenlaan Theater. Dit ter gelegenheid van de opening van het verbouwde Torenlaan Theater aan de Torenlaan.

Tijdens dit muziekfestival wordt op vrijdagmiddag en op zaterdagavond een openbare kunstveiling gehouden van en met kunstwerken van kunstenaars uit Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist (en omgeving).
De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de verbouwingskosten van het Torenlaan Theater.

Kunstenaars wordt gevraagd om 1 of meer kunstwerken - schilderijen, beelden of andere vormen - ter beschikking te stellen voor deze openbare veiling.
Ook particulieren met veilingwaardige kunst mogen zich aanmelden.

Graag ontvangen wij je reactie vóór 15 oktober (dus na de Kunstroute 2019) op het emailadres: boumadh@casema.nl
Koos van Gemeren, lid van het Zeister Mannenkoor en De Toets (06 2518 7761).

Voor meer informatie kunt u dit bestand downloaden.

Adriaan van Wijngaarden 50 jaar lid!

Eerste steen gelegd door wethouder van cultuur Marcel Fluitman

Met het symbolisch leggen van de eerste steen heeft wethouder van cultuur Marcel Fluitman het startsein gegeven voor de verbouwing van het Torenlaan Theater. In zijn toespraak benadrukte dhr. Fluitman dat het Torenlaan Theater inmiddels een begrip is geworden in Zeist. De gemeente ziet hoeveel er elke dag gebeurt in het gebouw en steunt dat van harte.

Wat verbouwd gaat worden is het deel rechts van het hoofdgebouw. Inmiddels is dat gesloopt, en er komt een geheel nieuwe grotere constructie voor terug waardoor er een mooie lichte ontvangstruimte ontstaat. Verder komen er nieuwe moderne toiletgroepen.
Dat betekent dus niet meer hutjemutje staan bij de ingang of vernikkelen op het toilet!

U kunt ons helpen om dit project te realiseren door een bedrag te doneren via rekeningnummer:
NL09ABNA0931555418 t.n.v. Zeister Mannenkoor te Zeist, onder vermelding van 'verbouwing'.

Maar u kunt ons ook geld lenen tegen een aantrekkelijk rentepercentage via de obligatieregeling (lees de voorwaarden!).

Steun het Torenlaan Theater!

Foto: Mel Boas

In het hartje van Zeist aan de Torenlaan staat het prachtige verenigingsgebouw van het Zeister Mannenkoor.
Het Zeister Mannenkoor is op 14 december 1892 opgericht. Het is een vereniging die door de jaren heen op maatschappelijk en cultureel gebied, zowel binnen de regio als daarbuiten, grote bekendheid heeft weten te verwerven door op kwalitatief hoogstaand peil gevarieerde muziekwerken ten gehore te brengen.

Beschermheer van het koor is de Burgemeester van Zeist.

"ZINGENDE MENSEN, GELUKKIGE MENSEN"

Deze slogan is de beste typering voor het Zeister Mannenkoor, waarbinnen de begrippen "enthousiast, gevarieerd repertoire, zorg voor kwaliteit en sfeervol" een zeer belangrijke plaats innemen.