ZMK, Zeister Mannenkoor, Torenlaan 38, 3701 VK, Zeist, info@zeistermannenkoor.nl, Dana van Nimwegen, http://www.danavannimwegen.nl

- Feestavond '125 jaar ZMK' op de Torenlaan (besloten)

- Kerstconcert Fraterhuis St.-Jozef (besloten)

- Kerstconcert RK Woningbouw-
vereniging in Zeist (besloten)

- Traditionle Kerstconcert in de Broedergemeentekerk te Zeist

- Nieuwjaarsinstuif op de Torenlaan (besloten)

Adverteerders

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het jubileumconcert op zaterdag 7 oktober was een feest. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Foto: Mel Boas

Rabo Clubkas Campagne 2017!

Ook dit jaar organiseert Rabobank Rijn en Heuvelrug de Rabo Clubkas Campagne. In deze campagne kunnen verenigingen een donatie verkrijgen vanuit het coöperatief dividend van de Rabobank.
Rabo Clubkas Campagne Rabobank verdeelt € 150.000

In 2017 verdeelt Rabobank Rijn en Heuvelrug € 150.000 binnen het lokale verenigingsleven. Alle 20.000 leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug mogen stemmen en bepalen daardoor hoe het bedrag over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Hoe meer stemmen het Zeister Mannenkoor krijgt, des te hoger onze donatie wordt.

Wie mag stemmen?

Alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen.
Ben u al lid? Dan ontvangt u 25 oktober per e-mail een unieke stemcode. Van 25 oktober t/m 8 november 2017 kunt u via een stemsite stemmen op de deelnemende verenigingen die u een warm hart toedraagt.
Elk Rabo-lid mag 5 stemmen uitbrengen, max. 2 stemmen per vereniging. Iedere stem is dus geld waard!

Bent u wel Rabo-klant, maar nog geen lid?

Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. U kunt controleren of u al lid bent via Rabo Internetbankieren: bij ‘uw gegevens’ staat onder ‘persoonlijke gegevens’ of u lid bent van de Rabobank of niet. Nog geen lid? Tot en met 20 oktober kunt u alsnog lid worden. Vraag hier het lidmaatschap aan.

Warm hart voor onze vereniging!

Wij dragen onze vereniging een warm hart toe. U toch ook?
Stem op het Zeister Mannenkoor en help ons met de campagne.
Mobiliseer familie, vrienden en kennissen om tijdens de stem- periode in oktober te stemmen op het Zeister Mannenkoor.

Doe mee!
Breng uw stem uit op het Zeister Mannenkoor!
Hartelijk dank!

Foto: Mel Boas

In het hartje van Zeist aan de Torenlaan staat het prachtige verenigingsgebouw van het Zeister Mannenkoor.
Het Zeister Mannenkoor is op 14 december 1892 opgericht. Het is een vereniging die door de jaren heen op maatschappelijk en cultureel gebied, zowel binnen de regio als daarbuiten, grote bekendheid heeft weten te verwerven door op kwalitatief hoogstaand peil gevarieerde muziekwerken ten gehore te brengen.

Beschermheer van het koor is de Burgemeester van Zeist.

"ZINGENDE MENSEN, GELUKKIGE MENSEN"

Deze slogan is de beste typering voor het Zeister Mannenkoor, waarbinnen de begrippen "enthousiast, gevarieerd repertoire, zorg voor kwaliteit en sfeervol" een zeer belangrijke plaats innemen.