ZMK, Zeister Mannenkoor, Torenlaan 38, 3701 VK, Zeist, info@zeistermannenkoor.nl, TorenlaanTheater Theater http://www.torenlaantheater.nl, Dana van Nimwegen, http://www.danavannimwegen.nl, Danielle Kok http://www.daniellekok.nl


Agenda

2018

12 juli
- Laatste repetitie, bonte avond

13 juli
- Seizoensafsluiting, Jeu des Boules

  ☀  ☀  Zomervakantie ☀  ☀

30 augustus
- Eerste repetitie na de zomervakantie

17 november
- Concert met Kgareba & Gogia en het Zeister Vrouwenkoor in de Oosterkerk te Zeist

20 december
- Kerstconcert R.K. Woningbouw-vereniging in de St. Josephkerk te Zeist (besloten)

21 december
- Traditionele Kerstconcert in de kerk van de Evang. Broedergemeente
LinksAdverteerders
Prins Bernhard Cultuurfonds

Opening van het culturele jaar in Grand Café Figi

Op vrijdag 18 mei was een delegatie van het Torenlaan Theater aanwezig bij de feestelijke opening van het culturele jaar in Grand Café Figi. Daarbij werd ook de nieuwe 'Uit In Zeist'-gids gepresenteerd. De gids was nog nooit zo dik, mede door de vele activiteiten in ons eigen Torenlaan Theater.
Henk ter Voorde hield een gloedvol betoog waarom mensen ook dit jaar weer naar het Torenlaan Theater moeten komen. Er staat van alles op het programma: Folkpodium Zeist, Jazzclub Zeist, dansavonden, cabaret met Zeist Lacht, koffieconcerten met Wouter Harbers, Meezing- en Vertelcafé, Nootdweer presenteert, en nog veel meer. Met op 19 juni een bijzonder optreden van het Nederlands Kamerkoor, dat een Utrechts Requiem gaat opvoeren.

De Nieuwe Koorfoto!

Foto: Mel Boas

Foto: Mel BoasIn het hartje van Zeist aan de Torenlaan staat het prachtige verenigingsgebouw van het Zeister Mannenkoor.
Het Zeister Mannenkoor is op 14 december 1892 opgericht. Het is een vereniging die door de jaren heen op maatschappelijk en cultureel gebied, zowel binnen de regio als daarbuiten, grote bekendheid heeft weten te verwerven door op kwalitatief hoogstaand peil gevarieerde muziekwerken ten gehore te brengen.

Beschermheer van het koor is de Burgemeester van Zeist.


"ZINGENDE MENSEN, GELUKKIGE MENSEN"


Deze slogan is de beste typering voor het Zeister Mannenkoor, waarbinnen de begrippen "enthousiast, gevarieerd repertoire, zorg voor kwaliteit en sfeervol" een zeer belangrijke plaats innemen.