ZMK, Zeister Mannenkoor, Torenlaan 38, 3701 VK, Zeist, info@zeistermannenkoor.nl, Dana van Nimwegen, http://www.danavannimwegen.nl

- Feestavond '125 jaar ZMK' op de Torenlaan (besloten)

- Kerstconcert Fraterhuis St.-Jozef (besloten)

- Kerstconcert RK Woningbouw-
vereniging in Zeist (besloten)

- Traditionle Kerstconcert in de Broedergemeentekerk te Zeist

- Nieuwjaarsinstuif op de Torenlaan (besloten)

- Concert voor de Vrienden van de Looborch (besloten)

- Optreden 50-jarig huwelijksfeest Fam. Vermeulen (besloten)

- Deelname aan de Dag der Kunsten in en om Slot Zeist

- Mannenkorenconcours in IJsselstein (besloten)

Adverteerders

Prins Bernhard Cultuurfonds

Pianiste/Repetitor - Dana van Nimwegen

Dana van Nimwegen Dana van Nimwegen (1984) is op 10-jarige leeftijd begonnen met pianolessen bij Yolanda van Tongeren op de muziekschool te Soest. Na 1 jaar pianoles speelde zij al in de halve finale van de Rotterdamse Piano Driedaagse. Vanaf september 2001 studeerde Dana in de Jong Talentklas bij Henk Ekkel.

Zij vervolgde haar studie aan het conservatorium in Utrecht bij Paolo Giacometti en behaalde in juni 2008 haar Bachelor diploma.
In 2010 is Dana afgestudeerd voor haar Master diploma bij Klára Wurtz.

Dana heeft tijdens haar studie verschillende ensembles gevormd en speelt nu voornamelijk als duo met celliste Tara Kumar, met violiste Hartini van Rijssel, en diverse zangers. Ze soleerde op jonge leeftijd al bij verschillende orkesten en participeert regelmatig bij orkestprojecten. Dana heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Rian de Waal, Marcel Baudet, Ellen Corver en Martijn van den Hoek. Momenteel geeft ze les op de muziekschool Het Klooster te Woerden en maakt zij deel uit van het PI-project te Utrecht.

Sinds 1 januari 2012 is Dana de vaste pianiste en repetitor van het Zeister Mannenkoor.

E-mail: pianist@zeistermannenkoor.nl
Persoonlijke website: www.danavannimwegen.nl